Företagande i verkligheten

Konferens för företaget

Som företag så är det viktigt att man har ett mål och att alla arbetar mot detta mål gemensamt. Det gäller att målbilden är klar för alla och man vet vad man ska göra för att uppnå de mål som företaget satt. Att åka på konferens med företaget är ett sätt att stärka gemenskapskänslan och lära sig något nytt.

Det finns många ställen som man kan åka till men vi vill tipsa er om att åka på konferens i Linköping, perfekt för er som bor i Göteborg eller Stockholm att få åka iväg ett par dagar. Cirka en och en halv timmes tåg från Stockholm och drygt två timmar med bil från Stockholm. Från Göteborg något längre men på drygt 3 timmar med bil eller tåg så är ni framme i Linköping.

Det är alltid trevligt att få lämna hemorten och åka iväg till något annat. Det blir mer koncentrerat på det man har åkt iväg för. Självklart så är målarbetet för företaget kanske det man riktar in sig på men det finns tid till att sitta ner med sina arbetskamrater under lättsammare förhållanden och äta gott och få en trevlig samvaro på kvällskvisten.

Som företagare så gäller det att planera denna resa väl så man får ut så mycket som möjligt, både som företag men också anställd. Det ska finnas tid för både nöje och arbete och Linköping har mycket att erbjuda i form av museer, slott och kyrkor men du kan också spela golf, gå på spa och shoppa i det som valts till årets stadskärna 2018.