Företagande i verkligheten

Det moderna Sverige

Sverige är i många fall ett föredöme då vi kommit relativt långt i vår utveckling och vi har många företag att tacka detta för. Visst har vi mycket kvar att arbeta med men med dagens teknik och de innovationer som kommer så kan vi fortsättningsvis vara stolt över det moderna Sverige.

Vi har i en tidigare artikel skrivit om smarta innovationer från Sverige och många av dessa är världsledande inom sina områden och räknas som stora globala företag idag. Viss räknar vi med att få se stora uppfinningar fortsättningsvis och företag som växer och blir världsledande inom sitt område.

Det klimat som råder i Sverige ger företagen möjlighet att göra detta. Det krävs att företagsledare vågar satsa på sina idéer och kunna utveckla dessa på allra bästa sätt. om vi tittar tillbaka i tiden så kan vi se stora företag som Ericsson, Ikea, H&M och andra som fortsättningsvis skapar nya arbetstillfällen och ser till att vi är det land som vi är.

HUr Sverige kommer att se ut om hundra år är svårt att sia om men vi hoppas att vi fortsättningsvis är ett land som andra länder pratar om och ser upp till. Att andra tar efter vårt sätt att tänka och arbeta på.